Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Να με διαδεχθεί ο Gerrard στην Liverpool»

Klopp: «Να με διαδεχθεί ο Gerrard στην Liverpool»

Για την επόμενη μέρα στη Liverpool μίλησε ξανά ο Jürgen Klopp, αλλά αυτή τη φορά στο περιοδικό, FourFourTwo και συγκεκριμένα στο τεύχος του Νοεμβρίου και τόνισε πως θα ήθελε να τον διαδεχθεί ο Steven Gerrard στη Liverpool, όταν εκείνος βέβαια αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Ο Klopp έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση, όταν ρωτήθηκε για τον ρόλο του King Kenny Dalglish στον σύλλογο:

“ Ο Kenny και ο Stevie από την πρώτη μέρα είχαν μεγάλη υποστήριξη από όλους. ”

“ Η δική μου θέση όμως ως προπονητής δεν έχει να κάνει με τους ανθρώπους γύρω μου. Αν η Liverpool με απέλυε αύριο, τότε ίσως ο Kenny ήταν η πρώτη επιλογή, για με διαδεχθεί, αλλά ίσως έφεραν και τον Stevie από την Γκλασκώβη, για να αναλάβει την δουλειά. ”

“ Αν με ρωτήσετε, ποιος θα πρέπει να με διαδεχθεί, θα έλεγα ο Stevie. Θα τον βοηθώ όποτε το χρειάζεται. Αν κάποιος σου πάρει την δουλειά, σημαίνει πως δεν ήσουν αρκετός για αυτή τη θέση. ” Είπε ο Klopp.

“ Είμαι αρκετά μεγάλος, για να γνωρίζω πως έχω δώσει τα πάντα για αυτή την δουλειά. Δεν είμαι ιδιοφυία, δεν είμαι τέλειος, αλλά γνωρίζω πως έχω δώσει το 100 τοις 100, αν αυτό αρκεί, τότε τέλεια. Αν όχι, τότε υπάρχει πρόβλημα. ”

“ Δεν ζηλεύω κανέναν, αν χρειάζεσαι βοήθεια θα την έχεις. Η οικογένειά μου, πιστεύει πως είμαι πολύ ανοιχτός μερικές φορές, αλλά είναι επειδή αγαπάω την δουλειά μου. ”

Gerrard για διάδοχο θέλει ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com